Advertisement

Royal Halı Gaziantep'ten Vali ve Kaymakam'a Ziyaret

Yeni sezonda hedef çıtasını yükselten ve önemli yıldızları kadrosuna katan Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Metin Uzer ve yöneticileri, Vali Erdal Ata ile Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın’ı ziyaret ettiler. Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımının yöneticileri, şehrimize yeni modern salonun yapılması için vali Erdal Ata ve kaymakam Mehmet Aydın’dan destek istediler. Ziyarette kulüp başkanı Metin Uzer ile birlikte yöneticilerden Cihan Dağcı, Enes Özkarslı, Sabit Kayhan ve Genel Menajer Boray Dai ziyarette yer alan isimlerdi.  

Royal Halı Gaziantep Kulübü Başkanı Metin Uzer ve yönetimi vali ve kaymakamdan yeni salon istediklerini dile getirdi. Uzer, “Geçtiğimiz sezon BEKO Basketbol Liginde en fazla taraftara sahip olan bizdik ama maalesef buna rağmen salonumuzun yapısı itibariyle rakiplerimizi baskı altına alamıyoruz. Böyle daha modern ve akustik olarak rakiplerimizi baskı altına alacak bir salon yapılması için sizlerden destek istiyoruz. Gelecek haftada Ankara’ya giderek bakanlarımızdan destek isteyeceğiz” dedi. 

Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımına yeni sezonda başarılar dileyen Vali Erdal Ata, yeni sezonla ilgili gerekli araştırmayı yapacağını söyledi. Ata; “Taraftar sayınız futbol seyircisinden baya çokmuş, iyi taraftarınız geliyormuş. Ben geçen sezon pek gelemedim ama bu sezon fırsat buldukça gelmeye çalışacağım. Sizlere başarılar diliyorum. Yeni salonla ilgili bakalım, araştılarım neden olmasın. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün yerleri var. Gereken neyse yapalım” diye konuştu. Öte yandan vali basketbol takımının durumuyla ilgili yöneticilerden bilgi aldı.  

Dün öğleden sonra gerçekleşen ziyarette vali Erdal Ata ve kaymakam Mehmet Aydın ile sohbet eden yöneticiler yeni sezon öncesinde maçlarında tribünde görmek istediklerini dile getirdiler. Vali Erdal Ata, geçtiğimiz sezon çok yoğunluktan dolayı maçlara gelemediğini belirtirken kaymakam Aydın ise, basketbol maçlarını kaçırmaya çalıştığını ifade etti. Kaymakam Aydın, genç yöneticilere nasihatlarda bulunarak başarı ve başarısızlığın bir ekibe ait olduğunu söyledi. Daha sonra Kulüp Başkanı Metin Uzer ve yöneticiler vali Erdal Ata ile Kaymakam Mehmet Aydın’a Royal Halı Gaziantep’in yeni sezon formasından hediye ettiler. Uzer, ilgiden dolayı vali Ata’ya ve Kaymakam Aydın’a teşekkür ederek maçlarına beklediklerini ifade etti. 


İçerik: Eyup Özkan - Gaziantepgunes.com
Royal Halı Gaziantep'ten Vali ve Kaymakam'a Ziyaret Royal Halı Gaziantep'ten Vali ve Kaymakam'a Ziyaret Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.