Advertisement

Olin Edirne'den Başkan Sedefçi'ye Ziyaret

Olin Edirne Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Kumuşoğlu ve Ana sponsor Edirne Yağ Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü M.Edip Ağaoğulları, bugün Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi makamında ziyaret etti. Yönetim kurulu üyesi Mehmet Kıskaç ve Genel menajer Serdar Yiğitsoy’un da yer aldığı ziyarette başkan Kumuşoğlu, Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye kulüp ve basketbol takımı hakkında bilgiler verdi.

Olin Edirne kulübünden yapılan açıklamada, Kumuşoğlu ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, “Olin Edirne Basketbol, Edirne’mizin yurtiçi ve yurt dışındaki tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. Ve Edirne’nin isminin bir spor dalında başarı bir şekilde anılmasından dolayı büyük mutluluk duymaktayım.

Edirne Belediyesi olarak spor ve sporcuya desteklerimiz her daim devam etmektedir. Ve Olin Edirne Basketbol yöneticileri ile kol kola girerek, kendilerine desteğimiz devam edecektir. ” diye konuştu.

Olin Edirne başkanı Vedat Kumuşoğlu’da  görüşme sonrası yaptığı açıklamada “Belediye Başkanımız Sayın Hamdi Sedefçi’yi makamında ziyaret ederek kendisine kulübümüz ve takımımız ile ilgili bilgiler verdik ve birlikte neler yapabileceğimizi konuştuk. Çok verimli bir görüşme oldu. Sayın Sedefçi’nin yaklaşımından ve kulübümüze vereceği katkılardan dolayı son derece memnun kaldık. Belediye Başkanımız bu sezon fırsat bulduğu sürece maçlarda bizimle birlikte olacağını açıkladı. Bu da bizi oldukça memnun etti. Sayın belediye Başkanımızı maçlarımızda ağırlamaktan onur duyacağız. Kulübümüze yaptığı ve yapacağı desteklerden ötürü kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.
Olin Edirne'den Başkan Sedefçi'ye Ziyaret Olin Edirne'den Başkan Sedefçi'ye Ziyaret Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:25 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.