Advertisement

Federasyon Kupasının Basın Toplantısı Yapıldı




Ankara’da yarın başlayacak olan Federasyon Kupası’nın basın toplantısı bugün Ankara Spor Salonu toplantı odasında yapıldı.

Toplantıya TBF Erkek Ligleri Koordinatörü Ayhan Özgümüş, TBF Kadın Ligleri Koordinatörü Murat Tümer, ile birlikte bazı takımların idarecileri katıldı.

Toplantıda konuşmacı olan Gelişim Koleji, DSİ ERA Mamak Belediyesi, Pertevniyal, Yeşilgiresun Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Darüşşafaka-Doğuş ve Maliye Milli Piyango takımlarının görüşleri şu şekilde;

Namık Yazlar (Gelişim Koleji): Geçen sene ilki gerçekleştirilen bu organizasyonu, lige kattığı değer ve hazırlık sürecinde yapılanların görülmesi adına çok önemsiyoruz. Birçok takım gibi tam hazır değiliz ama olması gereken düzeye yakın bir yerdeyiz. Tüm takımlara başarılar dilerken, geçen sene çok şık organize edilen Federasyon Kupası’nın bu yıl da aynı şıklıkta olacağına inanıyoruz ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Doğan Hakyemez (DSİ ERA Mamak Belediyesi): TKB2L takımları için TBF’nin yaptığı bu organizasyonun çok iyi olduğunu söylemeliyim. Lig başlamadan önce her takım kendi hazırlık sürecinin neticesini burada görecek. Bu arada bugün biz Mamak Belediyesi ile bir anlaşma yaptık ve biz artık maçlarımızı orada yeni yapılan salonda oynayacağız. Bu iş birliğinden dolayı Mamak Belediyesi’ne de teşekkür ediyorum. Geçmişte yaşadığım tecrübelerden takımlar güçlerini arttırmalı ve kadrolarını kuvvetlendirmeli. Tüm takımlara başarılar diliyorum.

 A.Yılma Çavtay (Pertevniyal): İlk olarak TBF’ye teşekkür ederek sözlerime başlıyorum. Tamamen genç oyunculardan kurulu bir takım ile mücadele edeceğiz. Türk Basketboluna yeni oyuncular kazandırmak en büyük hedefimiz. Böyle bir turnuvada gelecekte ne yapacağımızı göreceğiz. Kazasız ve sakatlıksız bir turnuva diliyorum.

Ertan Yılmaz (Yeşilgiresun Bld): Genel olarak benden önce konuşan kulüp yetkilileri her şeyi özetledi. Ben de tüm takımlara başarılar dilerken, TBF’ye de böyle bir organizasyonu hayata geçirdiği için teşekkür ediyorum.

Aycan Şarlı (istanbul BŞB): Fair-play çerçevesinde, sakatlık olmadan bir turnuva geçirmeyi dilerken organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ediyor, takımlara da başarılar diliyorum.

Ahmet Eran (Darüşşafaka-Doğuş): Bu yıl ikincisi düzenlenen bu organizasyona katılmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yeni bir sportif iş birliği çerçevesinde Darüşşafaka-Doğuş olarak bu turnuvada kendimizi test etme şansını bulmuş olacağız. Federasyonumuzda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Tüm takımlara da başarılar diliyorum.

Ceyhun Tahmaz (Maliye Milli Piyango): Eksiklerin görüleceği, takımların birbirlerini tanıyacağı bir turnuva olacak. biz de genç bir kadro ile mücadele edeceğiz. Bizim de hedefimiz Türk Basketboluna oyuncu kazandırmak. Herkese yeni sezonda başarılar dilerim.   

İçerik: Tbf.org.tr


Federasyon Kupasının Basın Toplantısı Yapıldı Federasyon Kupasının Basın Toplantısı Yapıldı Reviewed by Unknown on 14:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.