Advertisement

Fenerbahçe Ülker'den Sakatlıklarla İlgili Açıklama Geldi

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı doktoru Dr. Koray Tarımcı,  Sarı-Lacivertli takımın yerli rotasyonundaki önemli oyuncularından Oğuz Savaş, İlkan Karaman ve Ömer Onan’ın sağlık durumları ile ilgili Fenerbahçe Kulübünün resmi sitesine açıklamalarda bulundu.

İlk olarak Oğuz Savaş’ın sağlık durumunu değerlendiren Dr. Koray Tarımcı, “14 ay önce stress kırığı nedeniyle operasyon geçiren oyuncumuzun parmağında ilk olarak Akdeniz Oyunları’nda, ardından da takımımızla çıktığı ilk antrenmanda meydana gelen ağrıları nedeniyle yapılan tetkikler ve muayene sonrasında yeniden operasyona alınmasına karar verilmiştir. Oyuncumuz yarın sabah Ulus’taki Liv Hospital’de Prof.Dr.Tahir Öğüt tarafından operasyon geçirecektir” dedi.

Takım Doktoru Koray Tarımcı, İlkan Karaman’ın sağlık durumunu, “7 Ağustos 2013 günü her iki dizinden de operasyon geçiren oyuncumuzun 7 ila 10 günün ardından düz koşulara başlayabileceğini düşünüyoruz” şeklinde özetlerken, Takım Kaptanı Ömer Onan için ise; “Avrupa Şampiyonası öncesinde Slovenya’da sakatlanan oyuncumuzun sol dizindeki sakatlığının fizyoterapist ve kondisyoner eşliğindeki tedavisi devam etmekte olup, 10 gün sonra takımla antrenmanlara başlamasını planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Ülker'den Sakatlıklarla İlgili Açıklama Geldi Fenerbahçe Ülker'den Sakatlıklarla İlgili Açıklama Geldi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:47 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.