Advertisement

Tofaş, Bremerhaven'a Mağlup Oldu (89-84)

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Almanya'da sürdüren Tofaş, burada oynadığı ikinci hazırlık maçında Alman ekibi Eisbären Bremerhaven'a 89-84 mağlup oldu.

Maça kötü başlayan Tofaş, ilk 5 dakikada sadece 2 sayı imkanı bulurken Bremerhaven 11 sayı üretti. Çeyreğin son 2 dakikasına girilirken hücumda Denmon ve Doğan ile sayılar bulan Tofaş, dengeyi sağlasa da ilk çeyreği ev sahibi ekip 15-13 önde kapattı. İkinci çeyreğe de maçın başında olduğu gibi hücumda tutuk başlayan Tofaş, son 3 dakikaya 22-29 geride girdi. Bu dakikadan sonra Denmon'un skorer oyunu ile toparlanan kırmızı beyazlı ekibimiz ilk yarıyı 32-32 beraberlik ile noktalamayı başardı.

Üçüncü çeyreğin tamamında kontrol Bremerhaven'daydı. Özellikle dış atışlarla sayılar üreten Alman takımı çeyreği de 55-46 önde kapattı. Son çeyreğe Tofaş istekli başlasa da rakibini savunmakta zorlandı. Özellikle Serhat ve Denmon ile üst üste dış atışlarda isabet sağlayan Tofaş'a karşılık Bremerhaven, Juskevicius ile sayılar üretti. Maçın sonunda Tofaş farkı 5 sayıya kadar indirmeyi başarsa da sahadan 89-84 mağlubiyet ile ayrıldı.

Tofaş'ta Marcus Denmon 26 sayı, Chinemelu Elonu 18 sayı ve Serhat Çetin de 13 sayı ile maçı noktaladı. Alman ekibinde ise Litvanyalı skorer guard Adas Juskevicius, galibiyette büyük pay sahibi oldu. Hem sayıları hem de asistleri ile Tofaş savunmasını zor durumda bırakan 24 yaşındaki Juskevicius, kaydettiği 20 sayıyla takımının en skoreri oldu. Bremerhaven'da ayrıca Derrick Allen 15 sayı kaydederken; Philip Zwiener, Darius Adams ve Devin Searcy de 14'er sayı ürettiler.

Tofaş Almanya'daki üçüncü ve son hazırlık maçında Artland Dragons takımı ile karşılaşacak ve ardından Türkiye'ye dönecek.


İçerik: Tofasspor.com

Tofaş, Bremerhaven'a Mağlup Oldu (89-84) Tofaş, Bremerhaven'a Mağlup Oldu (89-84) Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:00 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.