Advertisement

Galatasaray'da Kombineler Satışa Çıkıyor

Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Liv Hospital ve TKBL'nin zirve adayı ekiplerinden olan Galatasaray kadın basketbol takımının 2013-2014 sezonu iç saha maçlarını kapsayacak olan kombine kart satışları, bugün Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray - Antalyaspor futbol karşılaşması öncesi başlayacak..

200 TL ve 300 TL'den satışa sunulacak kombine kartlarla ilgili olarak Sarı-Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:


"Beko Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Galatasaray Liv Hospital ve Spor Toto Türkiye Kupası'nın son sahibi Galatasaray Kadın Basketbol Takımı yeni sezonda taraftarından bir kere daha gücünü göstermesini bekliyor!

23 sene sonra ligde mutlu sona ulaşan Yenilmez Armada tarihinde ilk kez doğrudan katıldığı Euroleague organizasyonunda taraftarının desteğiyle Abdi İpekçi Spor Salonu'nu çıkış olmayan bir arenaya dönüştürmek istiyor!

Geçen sezon zafere giden yolda 25 maç üst üste kazanan, burada 22 maçta 22 galibiyet alan Ergin Ataman'ın öğrencileri Türkiye Ligi'nde 28 sene sonra üst üste iki sezon şampiyonluk kazanmayı hedeflerken taraftarını tarihe tanıklık etmeye davet ediyor!

Son dört sezonda Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Ekrem Memnun yönetimindeki Sarayın Sultanları taraftarını arkasına alarak Avrupa’da zirveye çıkmanın ve ligde şampiyonluk özlemine son vermenin hesaplarını yapıyor!

Haydi büyük Galatasaray taraftarı; Gücünü Göster, Sıra Sende!

Yalçın Granit'lerden Paul Dawkins'lere, Lutfi Arıboğan'lardan Carlos Arroyo'lara; Derya Özyer'lerden Işıl Alben'lere uzanan bu ölümsüz hikayede sen de yerini al!

Son Topa Kadar sürecek mücadeleye sen de katıl!

Ve her seferinde şunu hatırla; Biz Bir Aileyiz Kenetlendikçe Daha da Büyüyen...

Basketbol kombinelerinin genel satışı 13 Eylül Cuma günü saat 20.00'de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray - Antalyaspor maçıyla birlikte başlıyor.

Stad içerisinde Doğu 416, Batı 400 Güney 120-220 bloklardaki standlardan ve Aslanlı Yoldaki Biletix gişelerinden taraftarlarımız kombinelerini satın alabilecek. Geçtiğimiz sezondan saha içi kombine sahibi olup yenilemek isteyen taraftarlarımız için koltukları rezerve edilecek ve 16 Eylül’den itibaren onlara bu imkan tanınacak.

Galatasaray'da Kombineler Satışa Çıkıyor Galatasaray'da Kombineler Satışa Çıkıyor Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 04:20 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.