Advertisement

Curtis Millage, Torku Selçuk Üniversitesi'nde.

Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden Torku Selçuk Üniversitesi, ABD'li oyun kurucu Curtis Millage ile 1 yıllık anlaşma sağladı. Transferle ilgili açıklama, oyuncunun bağlı olduğu menajerlik şirketi Empa Sports tarafından yapıldı.

Geçtiğimiz sezon Ukrayna ekibi BC Donetsk'in formasını giyen Curtis Millage, 32 yaşında ve 1.88 boyunda. Arizona State mezunu olan Millage, profesyonel kariyerine 2003-2004 sezonunda Alman ekibi S.Olivers Baskets takımında başlamıştı. Ardından sırasıyla; Fayetteville Patriots, Utah Snowbears, Zhejiang Whirlwinds, KK Split, ASK Riga, Enisey Krasnoyarsk, Union Olimpija, Hyères-Toulon, VEF Rīga ve BC Armia Tiflis formaları giyen Curtis Millage, geçtiğimiz sezona da bu takımda başladıktan sonra Ukrayna ekibi BC Donetsk'in yolunu tuttu. 

BC Armia formasıyla Gürcistan Ligi'nde 9, EuroChallenge Cup'ta ise 6 maçta görev yapan Millage, BC Donetsk takımıyla da Ukrayna Ligi'nde 17, VTB Ligi'nde ise 11 maçta görev yaptı. Ukrayna Ligi'nde oynadığı 17 maçta ortalama 20.7 dakika sahada kalan ABD'li combo-guard, sezonu da; 9.5 sayı, 2.2 ribaund ve 2.6 asist ortalamasıyla tamamlarken, VTB Ligi'nde ise ortalama 21 dakika sahada kalıp; 6.5 sayı, 2.4 ribaund ve 3.2 asist ortalaması yakalamıştı.
Curtis Millage, Torku Selçuk Üniversitesi'nde. Curtis Millage, Torku Selçuk Üniversitesi'nde. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 03:07 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.