Advertisement

Hopikoğlu: "Bu turnuva, lige hazır olduğumuzu gösterdi"

Yeni sezonda Beko Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan ve Ankara’da düzenlenen TSYD turnuvasında da şampiyonluk elde eden Trabzonspor Basketbol Kulübü'nün Başkanı Abiş Hopikoğlu, elde edilen Şampiyonluk sonrası bir açıklama yaptı. 

Hopikoğlu'nun açıklaması şu şekilde: 

“Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi tarafından düzenlenen basketbol turnuvasında, Trabzonspor Basketbol takımımız; Türk Telekom, Royal Halı Gaziantep’i ve Olin Edirne’yi de yenerek bize ve Trabzon camiamıza büyük bir sevinç yaşatmıştır. Ayrıca bu turnuva arkadaşlığın, takım ruhunun gelişmesi noktasında ve de kendimizi daha iyi test etme adına büyük bir şans olmuştur. Başta oyuncularımıza, teknik ekibimize, sonrasında da turnuvaya katılan tüm takım ve yöneticilerine teşekkür ederiz. “

“27 Temmuz tarihinde göreve gelmemizin ardından, çok kısa sürede önemli transferler yaparak takımımızı Beko Basketbol Ligi'ne hazır hale getirmeye çalıştık. Ne mutluyuz ki yapılan bu turnuva takımımızı lige hazır olduğunu gösterdi; doğaldır ki eksiklikler olacaktır. Yönetim olarak lige başlamadan önce teknik kadromuzun öngörüleriyle sezona da başarılı bir şekilde başlamak istiyoruz.

TSYD’nin gerçekleştirmiş olduğu organizasyon bizim için çok verimli geçmiştir. Bundan dolayıdır ki TSYD yönetimini böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiklerinden dolayı kutluyorum ve başarılarının bundan sonraki süreçlerde de artarak devam etmesini temenni ediyorum. Takımım ve camiam adına teşekkür ediyorum.”


İçerik: Trabzonbasket.com
Hopikoğlu: "Bu turnuva, lige hazır olduğumuzu gösterdi" Hopikoğlu: "Bu turnuva, lige hazır olduğumuzu gösterdi" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.