Advertisement

Mahmuti: "Kimliğimizi oluşturunca yarışmacı da olabiliriz"

Anadolu Efes'in deneyimli antrenörü Oktay Mahmuti, bu sezon hem genç hem de tecrübeli oyunculardan bir karışım yaptıklarını, öncelikli olarak Efes'in kimliğini ve iskeletini oluşturmak istediklerini söyledi.

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen Turkish Airlines EuroLeague'in "medya günü" etkinliğinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Mahmuti, Lacivert-Beyazlı kulübün bütçe kısıtlamasına gittiğini ve buna göre bir kadro kurduklarını aktardı.

Kadroyu genç isimlerle takviye ettiklerini belirten Mahmuti, "Farklı bir kadroyla ortaya çıkıyoruz. Geçen seneki oyunculardan bazıları gitti. Genç oyuncularla takviye edildik. Bu sene, genç ve tecrübeli oyuncuların karışımı bir kadro olacak. Genç oyuncuların lige adapte olması elbette zaman alacak. Her şeyden önce kimliğimizi ortaya koyacağız. Kimliğimizi oluşturunca yarışmacı da olabiliriz" diye konuştu.

Kulüp olarak çok ciddi bir bütçe kısıtlamasına gittiklerini anlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Yeni bir oluşumla Anadolu Efes'in kimliğini ve iskeletini oluşturmak istiyoruz. Aynı zamanda da yarışmacı olabilmeyi hedefliyoruz" dedi.

Barac'ın sözleşmeli oyuncuları olduğunu ve herhangi bir sıkıntının olmadığını kaydeden Mahmuti, A Milli Takım'ın durumuyla ilgili ise, "Milli takımın başarısı için sadece kulüplere değil oyunculara da düşen görevler var. Açıkçası Slovenya'da kimsenin hoşuna gitmeyen bir görüntü ortaya çıktı. Yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.
Mahmuti: "Kimliğimizi oluşturunca yarışmacı da olabiliriz" Mahmuti: "Kimliğimizi oluşturunca yarışmacı da olabiliriz" Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:04 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.