Advertisement

İzmir Grubu 3.Maç Analizleri

İspanya: 73-76: Litvanya

ABD ile beraber şampiyonanın en büyük favorisi İspanya'dan 2. yenilgi geldi. Henüz ilk periyotta 11 sayılık farkı koruyamayan boğalar, son 10 dakikada 9 sayıda kalınca mağlubiyetten kurtulamadı. Litvanya'da Pocius, Kleiza, Maciilus, Kalnietis iyi yüzdelerle oynamışlar. Gruptan çıkma şansı devam eden İspanya, kalan 2 maçında sürprize yer vermemek zorunda.

Yeni Zelanda: 108-76: Lübnan

Yoluna dolu dizgin devam eden Yeni Zelanda dişine göre rakibi Lübnan'ı farklı yenmiş. İlk çeyrekte ikiye katlanılan fark diğer periyotlarda da artarak devam etmiş. Takım halinde 24 asist yapan Yeni Zelanda'da 26 sayı atan Penney ile 23 sayı kaydeden Abercrombie maçın skorerleri olmuşlar.

Fransa: 68-63: Kanada

2 galibiyeti cebine koyarak maça çıktı Fransa. Rakip Kanada'nın ise iddiasını sürdürebilmesi için kazanması gerekiyordu. Skor anlamında kısır, oyun olarak da dengeli ilk yarı sonrasında ğçğncğ çeyrekte burun farkıyla öne fırlayan Kanada, teslim bayrağını son çeyrekte çekmiş. 15-22'lik çeyrek skoru sonrası kazanan Fransa olmuş. 24 sayı - 7 ribaundla oynayan Batum'un galibiyette önemli rolü var.
İzmir Grubu 3.Maç Analizleri İzmir Grubu 3.Maç Analizleri Reviewed by Adsız on 03:16 Rating: 5

2 yorum:

ozgurr dedi ki...

yeni zelanda diye düzeltelim.klavye sürçmesi sanırım.:)

Adsız dedi ki...

@ozgurr

Teşekkürler, kafa karışmış gece gece. :)

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.