Advertisement

Fenerbahçe'de Kombineler Satışta

Bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da üst düzey başarılar hedefleyen Sarı-Lacivertliler'de yeni sezon için kombine kartlar satışa sunuldu. Son şampiyonlar için satışa sunulan kartlar erkek ve kadın takımları için, farklı salonlarda olduklarından dolayı, ayrı ayrı satışa sunuldu..

Özellikle geçtiğimiz sezon çoğu maçta taraftar konusunda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe Ülker, bu sezon Sinan Erdem Spor Salonu'nu doldurmak anlamında oldukça iddialı. Kombine kartlar 100 ile 450 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu..

Bu sezon önemli WNBA yıldızlarını kadrosuna katarak Avrupa Şampiyonluğu'nu hedefleyen Fenerbahçe Kadın basketbol ekibi ise maçlarını Caferağa Spor Salonu'nda oynayacak. Onların maçlarını kapsayan kombine kart için de; 110 ile 250 TL arasında değişen fiyatlar belirlenmiş..

01.12.2010 tarihine kadar sürecek olan kombine kart satışlarının ardından, sezon içinde ve Play-Off süresince kombine kart satışı yapılmayacağı da açıklandı sarı-lacivertli yönetim tarafından. Kombineler ile ilgili duyuru ve detaylara şuradan ulaşabilirsiniz..
Fenerbahçe'de Kombineler Satışta Fenerbahçe'de Kombineler Satışta Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.