Advertisement

Banvit-Tübad'dan Bir Fire Daha

29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Bandırma'da düzenlenecek olan 6. Banvit-Tübad Turnuvası'na katılacak takımların belli olmasının ardından, İtalyan ekibi Lottomatica Virtus Roma'nın turnuvadan çekildiğini sizlerle paylaşmıştık gerekçesi ile birlikte. İtalyan ekibinin yerine Aliağa Petkim turnuvaya dahil edilmişti..

Benzer bir durum da yine aynı grupta mücadele edecek olan Medical Park Trabzonspor için gerçekleşti. Karadeniz ekibi, kadro sıkıntısı ve bazı sorunları gerekçe göstererek turnuvadan çekilme kararı aldığını açıkladı. Bu gelişmeden sonra turnuvaya Bursa ekibi Tofaş'ın dahil edildiği bildirildi ve A grubu; Türk Telekom, Aliağa Petkim, Tofaş şeklinde oluştu..

Tabi turnuvanın B grubunda; Fenerbahçe Ülker, Banvitspor ve BC Olympiakos'un olduğunu düşünürsek, iki grup arasında bir hayli "güç dengesizliği" oluştuğu ortada. Diğer bir bakış açısıyla da, daha denk takımlar karşılaşacak gibi görünüyor grup maçlarında, tabi son anda gruplarda değişiklikler olmazsa yine. Bakalım bu düşüncem 2 Ekim'de oynanacak sıralama maçlarına ne şekilde yansıyacak. Bu arada turnuvadaki tüm maçların NTV Spor'dan naklen yayınlanacağını da hatırlatalım tekrardan..
Banvit-Tübad'dan Bir Fire Daha Banvit-Tübad'dan Bir Fire Daha Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.