Advertisement

Efes Rusya'da Finalde

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Efes Pilsen, Rusya'da katıldığı "Vladimir Kondrashin & Alexander Belov Cup" maçında Spartak St.Petersburg 73-62 mağlup ederek finale yükseldi. Lacivert-Beyazlıların finaldeki rakibi Maccabi Tel-Aviv'i 73-67 ile mağlup eden CSKA Moskova oldu..

Mücadeleye Spartak St.Petersburg daha iyi başlasa da, Efes Pilsen kısa bir süre sonra skorda dengeyi sağladı ve ilk periyotu 28-20 önde tamamladı. İkinci çeyrekte dönem dönem farkı 10 sayı civarına çıkartan Efes, karşılaşmanın ilk yarısını 39-30 üstünlükle bitirdi. İkinci yarı karşılıklı sayılarla başlarken, temsilcimizdeki faul problemi sıkıntı yaratmaya başladı. Efes Pilsen üçüncü periyotu da 56-50 üstünlükle tamamladı. Son çeyrekte temsilcimizde; Lawrence Roberts, Sinan Güler, Ersin Dağlı, Bostjan Nachbar ve Kerem Gönlüm gibi önemli oyuncuların 5 faulle oyun dışında kalması, alan savunmasına geçmeyi zorunlu hale getirsede Rus ekibi bu savunma karşısında epey zorlanarak sayı bulmakta sıkıntı çekti. Aradaki sayı farkını koruyan Efes Pilsen, mücadeleden 73-62'lik galibiyetle ayrılarak CSKA Moskova'nın finaldeki rakibi oldu..

Efes Pilsen'in bu mücadeledeki sayı dağılımı şu şekilde oluştu;

Igor Rakocevic 17, Andrew Wisniewski 12, Bostjan Nachbar 11, Cenk Akyol 7, Ersin Dağlı 6, Kerem Tunçeri 5, Bootsy Thornton 5, Kerem Gönlüm 4, Sinan Güler 4, Ender Arslan 2.
Efes Rusya'da Finalde Efes Rusya'da Finalde Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.