Advertisement

Bir İyi Bir Kötü Haber

Bugün Euro Cup eleme turunda ülkemizi temsil edecek olan iki ekibimizden, bir iyi bir de kötü haber geldi basketbol severlere..

İyi haber, uzun süredir sakat olan ve yeni yeni sağlığına kavuşan Joshua Shipp'in bugün Galatasaray Cafe Crown kadrosunda yer alacağı açıklandı. Son kontrollerinde "forma giyebilir" sonucu çıkan skorer oyuncu henüz tam hazır değildir muhtemelen ama sarı-kırmızılı forması ile kenarda olması bile hem takım arkadaşlarına hem de tribünlerdeki Galatasaray taraftarına ekstra güven verecektir hiç kuşkusuz. Bu gelişme ile birlikte, Evren Büker ve Preston Shumpert'tan gelen iyi haberlerin ardından bir güzel haber daha alarak galibiyet inancını üst seviyeye taşımıştır Galatasaray teknik ekibi. Ümit ediyoruz ki Shipp'i hiç riske etmeye bile gerek kalmadan bu maçı istediği skorla kazanabilir temsilcimiz. Bu güce ve inanca fazlasıyla sahipler çünkü..

Günün kötü haberi ise Beşiktaş Cola Turka cephesinden geldi. Deplasmanda Deutsche Bank Skyliners ile karşılaşacak olan ekibimiz, Frankfurt'a giderken yardımcı antrenör Yağızer Uluğ uçakta fenalaşmış. Almanya'ya ulaştıktan sonra hemen hastaneye kaldırılan deneyimli antrenörün apandisitinin patladığı anlaşıldı ve hemen ameliyata alındı. Bu gelişme moralleri bozsa da neyseki genç teknik adamın durumu şimdi iyiymiş ve birkaç gün tedavisine Almanya'da devam edildikten sonra yurda dönecekmiş kendisi.. Geçmiş olsun dileklerimizi, en kısa sürede sağlığına tekrar kavuşması ümidi ile sunuyoruz buradan Yağızer hocaya..
Bir İyi Bir Kötü Haber Bir İyi Bir Kötü Haber Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:49 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.