Advertisement

Olin Fark Yarattı

Karşıyaka Spor Kulübü'nün, merhum taraftarları Özgür Soylu ve Burak Ural anısına düzenlediği "Özgür Soylu-Burak Ural Turnuvası", Beko Basketbol Ligi'nin iki yeni ekibi Olin Gençlik - Medical Park Trabzonspor karşılaşmasıyla başladı. Turnuvanın açılış maçında Olin Gençlik, rakibini 74-57 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı..

Oldukça dar bir rotasyonla oynayan Medical Park Trabzonspor'da, sakatlıkları bulunan Michael Wright ve Harold Jamison bu mücadelede forma giymediler. Yeni transferlerden Aleksander Rasic ise henüz yeni takımına uyum sağlayamamış bir görüntü çizdi ve mücadeleyi; 3 sayı, 1 ribaund, 1 asist ve 4 top kaybı ile tamamladı. Fransa'dan sayı kralı apoleti ile gelen Derrick Obasohan'ın 23 sayılık performansı ise mağlubiyeti önleyemedi. Olin Gençlik'te ise özellikle yabancı oyuncuların performansı göz doldurdu. Seibutis'in 28 sayısı ve Zamardziski'nin 14 sayı, 17 ribaundluk istatistikleri maçta fark yaratan en önemli unsurlar olmuş gibi görünüyor.

Olin Gençlik bu sezon lige oldukça renk katacak gibi görünüyor şimdiden. Medical Park Trabzonspor ise henüz bir türlü tam kadro olamadı, bu nedenle soru işaretlerini giderebilmiş değiller. Rasic'in yanına bir guard eksiği hissettikleri de benim şahsi fikrim..


SALON: Karşıyaka Arena

HAKEMLER: Tarkan Tuser, Onur Can, Dağder Dağlı

OLİN EDİRNE (74): Alican Güney (2 ribaund, 1 assist), Vidas Genevicius 8 (2 ribaund, 2 assist), Ömer Ünver 3 (5 ribaund, 1 assist), Caner Ercan 1 (1 ribaund), Predrag Zamardziski 14 (17 ribaund, 3 assist), David Dixon 6, Seth Doliboa 8 (1 ribaund, 2 assist), Renaldas Seibutis 28 (36 dakika, 8 ribaund, 2 assist), Can Akın 6 (3 ribaund, 3 assist).

TRABZONSPOR (57): Ersin Görkem (33 dakika, 4 ribaund, 2 assist), Derrick Obasohan 23 sayı (2 ribaund, 1 assist), Mutlu Demir 12 (1 ribaund, 1 assist), Hakan Yapar 13 (6 ribaund), İlker Türel 4 (4 ribaund, 2 assist), Caner Öner, Aleksander Rasic 3 sayı (19 dakika, 1 ribaund, 1 assist, 4 top kaybı), Serhat Büker 2 sayı (7 ribaund).


Not: İstatistikler Basketfaul'den..
Olin Fark Yarattı Olin Fark Yarattı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.