Advertisement

Türk Telekom'da İç Sorunlar

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Türk Telekom'da istifa şoku yaşanıyor. Baş antrenör Faruk Akagün ile bazı konularda fikir ayrılıklarına düşen yardımcı antrenör Gencer Baytimur, A takımdaki görevinden istifa etti ve genç takım antrenörlüğüne getirildi..

Haber ilk olarak Basketfaul tarafından duyuruldu basketbolseverlere. Aslında Türk Telekom'da yıllardır sorunsuz bir sezon görmek mümkün değildi zaten fakat yeni teknik ekibin bu kadar erkenden yaprak dökümüne girmesi biraz ilginç oldu. Sezon başında uzun vadeli yatırımlar yapacaklarının sinyallerini veren, ardından da kadrodaki önemli genç isimler ile yollarını ayırarak soru işaretleri oluşturan Türk Telekom yönetimi için zor bir sezon olacak gibi görünüyor. Son olarak Fatih Solak'ı kadroya katan Ankara ekibinin, bekleneni veremeyen yeni transferlerinden olan ABD'li Marquis Gilstrap ile yolları ayırma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğunu da belirteyim bu arada..

Öte yandan annesi vefat eden Faruk Akagün'e de başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Kendisi Banvit-Tübad turnuvası için Bandırma'ya da gitmemiş bu nedenle..

Not: Foto ve haber kaynağı Basketfaul.
Türk Telekom'da İç Sorunlar Türk Telekom'da İç Sorunlar Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 15:45 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.