Advertisement

Kırmızı - Kart

Basketbol gündeminin hayli yoğun olduğu şu günlerde iki önemli kulübümüz Beşiktaş Cola Turka ve Galatasaray Cafe Crown'da da önemli gelişmeler var taraftarları adına..

29 Eylül Çarşamba günü saat 20:00'de Rus ekibi Spartak St.Petersburg ile Euro Cup eleme turu ilk maçına çıkacak olan Galatasaray Cafe Crown'da, taraftarlar bu zorlu randevuda tribünleri "Kırmızı" yapmaya hazırlanıyor. GSBasket ve GS Sözlük gibi sitelerin önderliğinde organize edilen bu kampanya umarım gerekli ilgiyi görür ve Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda o beklenen atmosfer oluşturulur bu zorlu randevu öncesinde. Biletleri 7 TL'den satışa sunulan karşılaşma öncesinde Preston Shumpert ve Evren Büker gibi iki önemli oyuncunun da Sarı-Kırmızılı forması ile sahada olacağının açıklanması, moralleri yükselterek galibiyet inancını perçinlemiştir hiç kuşkusuz hem temsilcimiz hemde taraftarları adına..

Bir diğer gelişme ise son günlerde "Iverson gelir mi" konusuna yoğunlaşmış olan Beşiktaş Cola Turka ile ilgili. Siyah-Beyazlı yönetim bu sezon Beşiktaş Cola Turka basketbol takımları ve Beşiktaş voleybol takımlarının Akatlar BJK Cola Turka Arena'da oynayacağı maçları kapsayan Kombine kartları satışa sundu. Satışa sunulan kombine kartların fiyatları ise; Protokol 700 TL, Bench arkası 500 TL ve Tribünler 150 TL olarak belirlenmiş. Fiyatlar ilk bakışta biraz yüksek geliyor fakat hem kombine kartların 2 branşta 4 takımı kapsaması, hemde erkek basketbol takımı için ismi geçen yıldız oyuncu transferi söylentileri düşünüldüğünde çok fazla da abartı değil özellikle 150 TL'lik bölümler. Bakalım son yıllarda özellikle derbiler hariç genelde boş gördüğümüz Akatlar, Siyah-Beyazlı taraftarlar tarafından bu sezon ne ölçüde ilgi görecek..
Kırmızı - Kart Kırmızı - Kart Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.