Advertisement

Galatasaray Savunması İle..

FIBA Euro Cup ilk maçında Rus ekibi Spartak Saint Petersburg'u Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda ağırlayan Galatasaray Cafe Crown, rakibini özellikle savunmadaki etkili performansı ile 69-58 mağlup etmeyi başardı ve rövanş öncesinde büyük avantaj elde etti..

Sürpriz bir şekilde maça ilk beşte başlayan Joshua Shipp, maça da damgasını vuran isim oldu. Tabi temsilcimiz adına olumsuz noktalar ise kaçan çok sayıdaki serbest atış ve dış atışların sadece bu maç için geçerli olmasını ümit ediyoruz. Öte yandan Evren Büker'in savunmaya getirdiği direnç, Shipp'in de hücum performansı ile oldukça yukarıya taşımış görünüyor temsilcimizi hazırlık döneminin başlarına nazaran. Genelde asist yerine skor yönü ön plâna çıkan Taylor Rochestie bugün sayı atamadan maçı 5 asist ile tamamladı.

Oktay hocanın istediği şekilde gelişmiştir maç tahminen, çünkü düşük skorda düşük tempoda, herşey ekibimizin lehine olacaktı ve nitekim öyle de oldu. Rövanş için yeterli bir fark var, tabi Rus ekibinde 32 dakika sahada kalarak 1 sayı atabilen Anton Ponkrashov'un etkisiz kalması/kalmak zorunda olması da önemli bir detaydı tabi. "Beni iyi tanırlar" diyen Domercant ise üçlük atamadan 6 sayıyla tamamlamış maçı, sanırım Ayhan Şahenk'in çemberleri onu daha iyi tanımış :) Çünkü serbest atışlar da dahil olmak üzere 3/13 ile atabilmiş sadece. Darısı rövanşa diyelim artık, turu geçecektir temsilcimiz buna inancımız tam bu sonuçla birlikte..


GALATASARAY CAFE CROWN (69): Joshua Shipp 12 (6 ribaund, 1 asist), Caner Topaloğlu 3 (1 ribaund), Preston Shumpert 10, Tutku Açık 5 (4 ribaund, 6 asist), Luksa Andric 6 (4 ribaund, 2 assist), Radoslav Rancik 6 (6 ribaund), Haluk Yıldırım 3 (5 ribaund), Evren Büker 12 ( 5 ribaund, 1 asist), Ermal Kurtoğlu 12 (4 ribaund), Taylor Rochestie (4 ribaund, 5 assist).

SPARTAK ST. PETERSBURG (58): Alexey Kotishevsky 8 (2 ribaund), Dijon Thompson 9 (8 ribaund), Miha Zupan 14 (4 ribaund, 2 asist), Pavel Popovic 10 (4 ribaund), Anton Ponkrashov 1 (5 ribaund, 7 asist), Pero Antikj 4 (3 ribaund, 1 asist), Nikola Dragovic 6 (2 ribaund, 1 asist), Henry Domercant 6 (1 ribaund, 2 asist), Alex Bashminov (1 ribaund), Evgeny Kolesnikov (1 ribaund).

1.PERİYOT: 15-11
2.PERİYOT: 21-18
3.PERİYOT: 15-12
4.PERİYOT: 18-17
Galatasaray Savunması İle.. Galatasaray Savunması İle.. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 00:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.