Advertisement

Antalya'da Basketbol Ayıbı

"Dünya ikincisi olduk, tarih yazdık, Dünya'ya basketbol dersi verdik" derken üzerinden bir ay bile geçmeden aslında ülkedeki basketbol mantığının ne hallerde olduğunu gösterir bir örnek ile karşı karşıyayız. Beko Basketbol Ligi takımlarından Antalya Büyükşehir Belediyesi, salon kontratı bittiği için Atatürk Spor Salonu'ndan "polis zoru ile" çıkartılmış GSGM tarafından..

Haberi bizlerle Cumhuriyet Gazetesi'nden Can İşbakan paylaştı, yoksa bir ay öncesine kadar bir anda "basketbol aşığı" kesilen medyamızın umrunda değil orada olanlar. Antalya gibi önemli bir şehrimizin Birinci Lig'deki tek temsilcisinin maruz kaldığı bu durum, kimileri kabul etmesede açıkça "siyasi hesaplaşma" olduğu için pek gündeme getirilmiyor göründüğü üzere..

Bu olayda parti açısından taraflar değişse de tepkimiz değişmezdi, çünkü ortada ciddi bir "ayıp" söz konusu. Milli takımımızın tarihi başarısı ile heveslendiğimiz ülkedeki basketbol gelişimi ve yapılmaya başlanan bu tür sosyal faaliyetlerin aslında birilerinin zihniyeti değişmediği sürece pek işe yaramayacağı fikri de artık ağır basıyor. Örneğin bir ilçeye yaptırılacak basketbol potalarının, farklı bir partideki Büyükşehir Belediye yetkilileri tarafından sökülmesi pek abes olmaz zaten bu ülkede. Ama biz yinede doğru bildiğimizden şaşmayalım, güzel günler göreceğiz..

Bu arada konuyla ilgili haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz..
Antalya'da Basketbol Ayıbı Antalya'da Basketbol Ayıbı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:43 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.