Advertisement

Rašić İmzayı Attı

Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden olan Medical Park Trabzonspor'un renklerine bağladığı deneyimli Sırp guard Aleksandar Rašić, WOW Otel'de düzenlenen törenle 1 yıllık sözleşmeye imza attı..

26 yaşındaki Sırp milli oyuncu, imza töreninde Türkiye'de olmaktan duyduğu memnuniyeti; ''Çok iyi oyuncuların ve takımların olduğu, Avrupa'nın en iyi liglerinden birisinde yeniden şans buldum. İstekleri ve arzuları çok yüksek, Trabzonspor gibi hedefi büyük olan bir kulüpte olmaktan, burada oynama şansı bulmaktan dolayı çok mutluyum'' sözleri ile dile getirmiş..

Rašić bu arada 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nda milli takımımıza karşı kariyerinin en ağır yenilgisini aldığını da belirtmiş. İmza töreninde söz alan Medical Park Trabzonspor genel direktörü Doğan Hakyemez ise kulüp olarak hedeflerini; ''Bu sene play-off'a katılmayı istiyoruz. Ancak 3 sene içinde bu takımı şampiyon yapmak için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımız acele etmesinler. Biz Trabzonspor'a layık olup, gerekli galibiyeti getireceğiz” şeklinde açıklamış..

Ben halen bir guard transferi daha bekliyorum bordo-mavili ekipten, bakalım nasıl hamleler yapacaklar lig heyecanı başlamadan. İmza töreni ile ilgili detaylara şuradan ulaşabilirsiniz..
Rašić İmzayı Attı Rašić İmzayı Attı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.