Advertisement

Hürriyet'ten Iverson İddiası


Hürriyet Gazetesi spor yazarı İsmail Er, ilginç bir iddiayı gündeme taşıdı. Hürriyet Gazetesi’nin 24 Eylül 2010 tarihli haberine göre; Beşiktaş Kulübü yetkililerinin şu an için halen boşta olan ve NBA’den teklif alamadığı için Çin Ligi takımları ile dirsek temasında olan yıldız isim Allen Iverson’ın transferi konusunda çalışmalara başladı. Iverson için devrede olan Çin takımları oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle transferden bir süreliğine vazgeçmişti.

İsmail Er, bu yazısında ayrıca; Beşiktaş Basketbol Şube Yetkililerinin, bir süre önce Porto Riko milli takımı ile geçtiğimiz Dünya Şampiyonası’nda ülkemizde de boy gösteren, ayrıca turnuvanın en uzun oyuncusu da olan 2.22’lik Peter John Ramos’un transferi konusunda da menajerler ile görüşüldüğünü de iddia etti..

Bu arada bazı Beşiktaş taraftarları, Siyah-Beyazlı taraftarların sanal ortamdaki en büyük platformu olan ForzaBeşiktaş sitesinde de bu oyuncunun transferi için bir kampanya başlatmışlardı. (Bu arada ben bir Beşiktaş taraftarı ve BjkBasket.org yetkilisi olarak bu transfer söylentisine itibar etmiyor, ayrıca böyle bir transfere de karşı çıkıyorum bunu da belirteyim.)

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haber içeriğinin tamamına şuradan ulaşabilirsiniz..
Hürriyet'ten Iverson İddiası Hürriyet'ten Iverson İddiası Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 02:46 Rating: 5

1 yorum:

worser dedi ki...

pardonda iverson gelicek ve sen karşı çıkacaksın he :)

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.