Advertisement

Oyak Renault'tan Son Çeyrek Atağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Antalya Turnuvası'nın ilk maçında Oyak Renault, Torku Selçuk Üniversitesi'ni 64-56 mağlup etmeyi başardı. Son çeyreğe 52-40 mağlup giren Bursa ekibi, bu periyotta rakibine kurduğu 24-4'lük üstünlük ile karşılaşmayı kazandı..

Bu arada karşılaşmadan önce yaşanan salon krizi de turnuvaya damgasını vurdu. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Muratpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında yaşanan Atatürk Spor Salonu'nun kullanılma krizi ve Muratpaşa tarafının salonun kapılarını kilitleyip kilitleri de değiştirmesi ile farklı bir hâl aldı. Turnuvanın iptalini ise son anda varılan uzlaşma önlerken, turnuva yarım saatlik gecikme ile başladı.

Oldukça düşük skorlu geçen karşılaşmanın fark yaratan ismi ise hiç kuşkusuz Oyak Renault'un son yabancı transferi olan başarılı şutör Tay Waller oldu. 22 yaşındaki guard, karşılaşmayı 21 sayıyla tamamladı.


SALON: Atatürk

HAKEMLER: Ergin Sarı, Fazilet Gülter, Engin Akray

OYAK RENAULT: Umut Yenice 6, Jonathan Gibson 4, Charles Garcia 12, Tay Waller 21, Nedim Dal 12, Alparslan Uruk, Oğuz Erdoğan, Ufuk Kaçar 1, Tufan Önen 8, Kerem Özkan, Alper Özcan,

TORKU SELÇUK ÜNİVERSİTESİ: Onat Akış 8, Hakan Üsküplü 2, Murat Yolcu 5, Erhan Yetim 7, Melih Kabakçı 11, Sertay Gürsu 9, Kaan İşbilen 6, Emre Boztepe 4, Salih Uğraşan 4

1. PERİYOT: 8-14
2. PERİYOT: 16-18
3. PERİYOT: 16-20
4. PERİYOT: 24-4
Oyak Renault'tan Son Çeyrek Atağı Oyak Renault'tan Son Çeyrek Atağı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:11 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.