Advertisement

Derbide Galatasaray Farkı

Türkiye Kupası grup maçlarında da rakip olan Beşiktaş Cola Turka ve Galatasaray Cafe Crown, bugün Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Oynanan bu hazırlık maçının genelinde üstün bir oyun sergileyen sarı-kırmızılı ekip, mücadeleyi 94-75 gibi farklı bir skorla kazanmayı da başardı..

Karşılıklı sayılarla başlayan maçın ilk periyotunda hücumda daha iyi organize olan Galatasaray Cafe Crown, ilk çeyreği 23-18 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci periyotunda özellikle hücumda sıkıntı Beşiktaş Cola Turka karşısında farkı açmaya devam eden Sarı-Kırmızlılılar, bu çeyreği 22-17 maçın ilk yarısını da 45-35 önde tamamladı..

İkinci yarıya da etkili hücum performansı ile başlayan Galatasaray Cafe Crown karşısında savunmada sıkıntı yaşayan Siyah-Beyazlılar, hücumda da zorlanınca üçüncü çeyrek sonunda aradaki sayı farkı 72-51 ile 21 sayıya kadar çıktı. Son periyotta hücumda daha organize olan Beşiktaş Cola Turka, savunmada aynı başarıyı gösteremeyince bu çeyreği 24-22 önde tamamlamasına rağmen karşılaşmadan 94-75’lik mağlubiyetle ayrıldı..

Galatasaray Cafe Crown adına bu galibiyetin sevinci, Shumpert'ın sakatlığı ile biraz buruk yaşandı muhtemelen. Henüz net bir bilgi yok ama Shipp'in ardından Shumpert'ın da sakatlığı oldukça düşündürücü olacaktır sarı-kırmızılı teknik ekip adına..

Bu arada karşılaşmanın istatistikleri henüz elimize ulaşmadı. Ulaşırsa konuya ekleyeceğiz onları da..
Derbide Galatasaray Farkı Derbide Galatasaray Farkı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:34 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.