Advertisement

Guti ve Q7'den Daha Çok Ses Getirir

Başlıktaki sözler Beşiktaş Cola Turka antrenörü Burak Bıyıktay'a ait. Son günlerin transfer gündemindeki en önemli gelişmesi olan Allen Iverson - Beşiktaş flörtü ile ilgili olarak maraton.com.tr 'ye bir röportaj vermiş başarılı teknik adam ve gerçekleşmesi halinde bu transferin büyük sükse yaratacağından emin..

Bıyıktay yaptığı açıklamada; "Iverson ile ilgilendiğimiz doğru. Şu anda teklif aşamasındayız. Sonuçta hangi antrenör takımında Iverson gibi bir oyuncunun olmasını istemez ki." şeklinde konuşmuş. Bu transferin gerçekleşmesi halinde oldukça ses getireceğine de değinen Burak Bıyıktay sözlerine; "Ayrıca eğer transfer olursa bence Guti ve Quaresma'dan daha çok ses getirir. Bir kere her şeyden önce eğer gelirse marka değeri olarak takıma çok şey katar. Onun tecrübelerini, kariyerini, başarılarını konuşmamıza gerek yok." diyerek devam etmiş..

Transferin ne aşamada olduğuna da değinen Burak Bıyıktay; "1 haftaya kadar netleşeceğini düşünüyorum. Dediğim gibi şu anda yönetim bazında görüşmeler sürüyor. Belki bir sponsorla bu transfer gerçekleşebilir. Olayın maddi yönüyle tam olarak yönetim ilgileniyor çünkü." demiş. Eğer gerçekleşirse bu transferin Türk Basketboluna da büyük katkı sağlayacağını savunan Bıyıktay; "Kendine özel seyircileri olan bir oyuncu Iverson. Futbol izleyenlerin kitlesinden bile Iverson hayranları olduğunu biliyoruz. İnşallah takıma katılır. Bu transfer sadece Beşiktaş'a değil, Türk basketboluna çok büyük bir katkı olur." diyerek sözlerini tamamlamış..
Guti ve Q7'den Daha Çok Ses Getirir Guti ve Q7'den Daha Çok Ses Getirir Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.