Advertisement

Telekom Başladı Fenerbahçe Ülker Bitirdi

Yeni sezon hazırlıklarını Ankara İncek'te yaptığı kamp ile sürdüren Fenerbahçe Ülker ile Beko Basketbol Ligi'nin tek Ankara temsilcisi Türk Telekom arasında oynanan hazırlık maçını Fenerbahçe Ülker 72-67'lik skorla kazanmayı başardı..

Maça daha iyi başlayan ve düşük skorla geçen ilk bölümde tabelada üstünlüğü eline alan Türk Telekom, ilk periyotu 23-16'lık üstünlükle tamamlamış. İkinci periyotta hücumda daha iyi olan sarı-lacivertliler, özellikle Kaya Peker ve Darjus Lavrinovic'in sayıları ile soyunma odasına 38-37'lik üstünlükle gitmeyi başarmışlar. Karşılaşmanın ikinci yarısında savunma sertliğini artıran Fenerbahçe Ülker karşısında hücum etmekte zorlanan Türk Telekom skor üretemeyince aradaki sayı farkını biraz daha açan sarı-lacivertliler, son çeyreğe 52-44'lük üstünlükle girmiş. İki takımın da daha iyi hücum ettiği ve karşılıklı sayılarla geçen son çeyreği 20-18 önde tamamlayan Fenerbahçe Ülker, maçı da 72-62 kazanmayı başarmış..

Bu arada Fenerbahçe Ülker'de; Roko Ukic, Marko Tomas ve Mirsad Türkcan, Türk Telekom'da ise; Yunus Çankaya, Adem Ören ve Ümit Türkoğlu hafif sakatlıkları nedeniyle bu mücadelede forma giymediler..


SALON: Ankara Spor Salonu

FENERBAHÇE ÜLKER (72): Ömer Onan (10 sayı), Lynn Greer (4 sayı), Darjus Lavrinovic (13 sayı), Gasper Vidmar (2 Sayı), Kaya Peker (4 sayı), Erbil Eroğlu (3 sayı), Can Maxim Mutaf (7 sayı), Oğuz Savaş (8 sayı), Tarence Kinsey (9 sayı), Emir Preldzic (12 sayı), Rasid Mahalbasic.

TÜRK TELEKOM (62): K'Zell Wesson (9 sayı), Heiko Schaffartzik (4 sayı), Orhan Hacıyeva (7 sayı), Rasim Başak (2 sayı), Mehmet Yağmur (12 sayı), Marquis Gilstrap (2 sayı), Larry Owens (12 sayı), Diamon Simpson (13 sayı), Uğur Öğüt (1 sayı).

Not: İstatistikler Basketfaul'den..
Telekom Başladı Fenerbahçe Ülker Bitirdi Telekom Başladı Fenerbahçe Ülker Bitirdi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:57 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.