Advertisement

Murat Özyer, Galatasaray'daki Belirsizliği Açıkladı.

Galatasaray Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer, takımdaki transfer sessizliğine dair bazı açıklamalarda bulundu. Kişisel twitter hesabından bilgileri paylaşayan Özyer, yeni sezonda bütçeyi düşürerek yola devam ettiklerini açıkladı. Özyer, yeni sezonda erkek basketbol takımı bütçesinin 12-13 Milyon Euro civarında olup olmadığına yönelik gelen soruya ise "Bu rakamlar bizim için çok yüksek. Bütçemiz bu civarda değil, daha aşağıda" yanıtını verdi.

Murat Özyer'in paylaştığı bilgiler şu şekilde; "Ramazan Bayramı'nın son gecesi, merakta bıraktığımız taraftarlarımızdan özür dileyerek bazı konuları açıklamak istiyorum. Bütçemiz, Yönetim Kurulu'muz tarafından belirlendi. Evet, geçen seneye göre daha az bir bütçemiz var, bu doğru. Erkek takımımızın isim sponsoru konusu, Ağustos ayında netlik kazanacak. Kadın takımımızın isim sponsoru ise yine Odeabank. Şunu öğrendim ki; bütçenin ne kadar olduğundan çok, nasıl kullanıldığı önemli. Ergin Ataman gibi bu konuda uzman bir koçumuz var. Bazı riskleri alarak, hem Euroleague'de hem de TBL'de iddialı olmayı hedefliyoruz, olacağız." 

Henüz transferde resmi bir açıklama yapılmadığı için taraftarların yoğun sorularına maruz kalan Özyer, transfer konusunda ise; "Transferleri açıklamak için belli tarih vermiştim, bu konuda eleştirileri anlayışla karşılıyorum. Son anda önemli değişikliklere karar verdik ve açıklama yapmak için durmamız gerekti. Hiçbir oyuncuyu rencide etmek istemedik. Anlaşmalı olduğumuz oyunculardan, sözleşmelerinde bazı indirimler istedik. Bunun karşılığında farklı tekliflerimiz oldu. Bu yeni durum karşısında oyuncularımız düşünmek için bayram sonuna kadar süre istedi. Bu durum her zaman yaşanmadığı için anlayışla karşıladık. Birkaçı teklifimizi kabul etti. Diğerleri de bu hafta içinde haber verecek. Hedefimiz 9 kişilik bir rotasyon yerine bu sayıyı 12'ye çıkarmak. Bu anlattığım sebeplerden dolayı resmi açıklamaları öteledik. Değişik bir sezona başlıyoruz. Hiçbir sezon bir diğerine benzemiyor. Hatırlatmalıyım ki; bunca sakatlığa rağmen son 2 senede TBL ve Euroleague'deki performansımız ortada. Taraftarımızın son 2 senede şubemizden görmeye alıştığı mücadele ve başarıyı tekrar edeceğiz. İNANIYORUZ." açıklamasını yaptı.
Murat Özyer, Galatasaray'daki Belirsizliği Açıkladı. Murat Özyer, Galatasaray'daki Belirsizliği Açıkladı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:59 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.