Advertisement

Darüşşafaka Doğuş, Ermal Kuqo'yu da Renklerine Bağladı

Yaptığı önemli transferlerle dikkatleri çeken Darüşşafaka Doğuş, yerli rotasyonuna bir deneyimli isim daha ekleyerek son olarak Banvit forması giyen tecrübeli pivot Ermal Kuqo ile resmi sözleşme imzaladı..

Ülkemizde daha önce; Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Galatasaray formaları da giyen 34 yaşındaki ve 2.08 boyundaki tecrübeli pivotun anlaşma haberini, menajeri Misko Raznatovic açıkladı. Kariyerinde 2 TBL şampiyonluğu da bulunan deneyimli oyuncu, bir süre ülkemizin milli formasını giydikten sonra son dönemde Arnavutluk milli takımı için de oynamıştı.  

Geride bıraktığımız sezonda Banvit forması ile Beko Basketbol Ligi'nde 32 maçta, ULEB Eurocup'ta ise 16 maçta görev yapan deneyimli pivot, ligde oynadığı maçlarda ortalama 17.8 dakika sahada kalarak; 6.4 sayı, 3 ribaund ve 1.7 asist ortalaması tuttururken, ULEB Eurocup'ta ise ortalama 15.9 dakika sahada kalarak; 6.1 sayı ve 3.2 ribaund ortalamaları ile sezonu tamamlamıştı.

Darüşşafaka Doğuş, Ermal Kuqo'yu da Renklerine Bağladı Darüşşafaka Doğuş, Ermal Kuqo'yu da Renklerine Bağladı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:39 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.