Advertisement

Stipanovic, 1 Sezon Daha Trabzonspor'da.

Yeni sezonda tarihinde ilk kez Avrupa arenasına çıkacak olan Trabzonspor Medical Park, geride bıraktığımız sezon içerisinde kadrosuna kattığı Bosnalı pivot Andrija Stipanović ile 1 yıllık sözleşme yeniledi..

Bosna-Hersek milli takımında da görev yapan Stipanović, geçtiğimiz Kasım ayının sonunda Belçika ekibi Telenet Oostende'den Bordo-Mavili ekibe gelmişti. 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Bosna-Hersek milli takımı kadrosunda da yer alan 28 yaşındaki ve 2.09 boyundaki deneyimli oyuncu, geride bıraktığımız sezonda Trabzonspor Medical Park formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 23 maçta görev yapmıştı. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 16.9 dakika sahada kalan Bosnalı pivot, sezonu da; 7.3 sayı, 4.2 ribaund ve 1 asist ortalamaları ile kapattı. 

Sezonu 80/134 saha içi isabetiyle tamamlayan Andrija Stipanović, büyük sıkıntı yaşadığı serbest atışlarda ise 9/25 (%36) ile isabet bulabilmişti.
Stipanovic, 1 Sezon Daha Trabzonspor'da. Stipanovic, 1 Sezon Daha Trabzonspor'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:29 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.