Advertisement

Jordan Bachynski, Olin Edirne'de.

Yeni sezonda, sponsor ismi değişikliği de olmak üzere birçok önemli değişiklik ile TBL mücadelesini sürdürecek olan Olin Edirne, transfer çalışmalarında da ilk adımlarını atmaya başladı. Edirne ekibi, Arizona State mezunu olan Kanadalı çaylak pivot Jordan Bachynski ile önümüzdeki sezon için anlaşma sağladı.. 

25 yaşındaki ve 2.18 boyundaki Kanadalı milli pivot, geçtiğimiz sezon NCAA'de blok kralı olurken, aynı zamanda Pacific 12 konferansında yılın en iyi savunmacısı da seçilmişti. 2014 NBA Draftında seçilmeyen Kanadalı oyuncu, NBA Yaz Ligi'nde ise Charlotte Hornets forması giymişti. Hornets formasıyla 6 maça çıkan 2.18'lik pivot, oynadığı maçlarda ortalama 8.5 dakika sahada kalarak; 3.7 sayı, 1.2 ribaund ve 0.7 blok ortalamaları yakalamıştı. 

Bilindiği gibi Yeşil-Sarılılar, geçtiğimiz sezon Yeşilgiresun Belediyesi forması giyen 33 yaşındaki tecrübeli pivot Ümit Türkoğlu ile de anlaşma sağlamıştı..

Yönetimi; Derya Yannıer başkanlığında kurulan yeni oluşuma devredilecek olan Olin Edirne'de, daha önce Hacettepe Üniversitesi'nde de baş antrenörlük yapan Alp Bayramoğlu'nun baş antrenör olarak görev yapması beklenirken, dış transferde İlkan Karaman ve Can Akın için girişimler de sürüyor.
Jordan Bachynski, Olin Edirne'de. Jordan Bachynski, Olin Edirne'de. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.