Advertisement

Jamon Gordon, Darüşşafaka Doğuş'ta.

Deneyimli teknik adam Oktay Mahmuti ile resmi sözleşme imzaladıktan sonra transfer çalışmalarına hız veren, ilk olarak da Litvanyalı skorer Renaldas Seibutis'i kadrosuna katan Darüşşafaka Doğuş, ikinci yabancı transferini de gerçekleştirdi ve ligimizin deneyimli oyuncularından Jamon Gordon ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..

Virginia Tech mezunu olan 30 yaşındaki ve 1.91 boyundaki Jamon Alfred Lucas-Gordon, profesyonel kariyerine 2007'de Antalya Büyükşehir Belediyespor'da başlamıştı. Daha sonra 2011-2012 sezonunda yine Oktay Mahmuti'nin çalıştırdığı Galatasaray Medical Park'ın kadrosunda yer alan deneyimli guard, ertesi sezon ise yine Oktay Mahmuti yönetimindeki Anadolu Efes'e transfer olarak son iki sezondur bu ekibin kadrosunda yer aldı.

Lacivert-Beyazlı ekip ile, geride bıraktığımız sezonda Beko Basketbol Ligi'nde 32 maçta, Turkish Airlines Euroleague'de ise 21 maçta görev yapan ABD'li combo guard, ligde oynadığı 32 maçta ortalama 26.4 dakika sahada kalarak; 8.9 sayı, 3.4 ribaund ve 4.7 asist ortalamaları yakalarken, Turkish Airlines Euroleague'de ise ortalama 31.5 dakika sahada kalarak; 9.9 sayı, 3.2 ribaund ve 5.2 asist ortalamaları ile sezonu noktalamıştı.
Jamon Gordon, Darüşşafaka Doğuş'ta. Jamon Gordon, Darüşşafaka Doğuş'ta. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 05:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.