Advertisement

Kaf Kaf, Hersek ile Uzattı

Geride bıraktığımız sezonda Pınar Karşıyaka'nın yerli rotasyonunda önemli yer sahibi olan ve sezon sonunda ismi transferde; Anadolu Efes, Beşiktaş İntegral Forex, Trabzonspor Medical Park gibi takımlarla anılan Barış Hersek, takımı Pınar Karşıyaka ile 1 yıllık sözleşme yeniledi..

2014 FIBA Dünya Kupası'na hazırlanan A Milli Erkek Basketbol Takımımızın aday kadrosunda da yer alan 26 yaşındaki ve 2.07 boyundaki başarılı power forvet, daha önce basketbola başladığı Anadolu Efes dışında; Pertevniyal, Darüşşafaka, Banvit, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Beşiktaş formaları da giymişti. 2009'daki Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda sekizinci olan A Milli Takımımızın da kadrosunda yer alan deneyimli oyuncu, bu sezon Spor Toto Türkiye Kupası zaferi yaşayan Pınar Karşıyaka ile Beko Basketbol Ligi'nde 35, ULEB Eurocup'ta ise 16 maçta görev yaptı.

Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı 35 maçta ortalama 23 dakika sahada kalan Hersek, sezonu da; 7.3 sayı ve 3.3 ribaund ortalamalarıyla tamamlarken, ULEB Eurocup'ta ise ortalama 18.8 dakika sahada kalarak; 7.4 sayı ve 4.2 ribaund ortalamaları ile kapattı. 
Kaf Kaf, Hersek ile Uzattı Kaf Kaf, Hersek ile Uzattı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.