Advertisement

Efes, Bjelica İle Sözleşme Yeniledi

Anadolu Efes, geride kalan sezonda kadrosunda yer alan deneyimli power forvet Milko Bjelica ile 1+1 yıllık sözleşme yeniledi. 30 yaşındaki ve 2.07 boyundaki tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon içerisinde Laboral Kutxa'dan transfer edilmişti..

Belgrad doğumlu olan Milko Bjelica, Sırbistan vatandaşlığı da bulunmasına rağmen Karadağ milli takımı forması giyiyor. 2011 ve 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonaları'nda Karadağ milli takımının kadrosunda yer alan tecrübeli oyuncu, 2009'da Lietuvos Rytas ile ULEB Eurocup şampiyonluğu da yaşamıştı.

Bu sezon Anadolu Efes formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 19 maçta, Turkish Airlines Euroleague'de ise 14 maçta görev yapan Karadağlı power forvet, ligde oynadığı maçlarda ortalama 20.2 dakika sahada kalarak; 9.2 sayı, 3.9 ribaund ve 1.2 asist ortalamaları yakalarken, Turkish Airlines Euroleague'de oynadığı maçlarda ise ortalama 22.2 dakika sahada kalarak; 9.4 sayı, 2.5 ribaund ve 1.2 asist ortalamaları tutturmuştu.

Yeni sezona Dusan Ivkovic yönetiminde girecek olan Lacivert-Beyazlılar, yabancı oyuncu transferinde daha önce; Stratos Perperoglou, Stephane Lasme, Nenad Krstic, Dario Saric ve Dontaye Draper ile anlaşma sağlamıştı.
Efes, Bjelica İle Sözleşme Yeniledi Efes, Bjelica İle Sözleşme Yeniledi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 18:53 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.