Advertisement

Alper Saruhan'dan Trabzonspor Medical Park'a 2 Yıllık İmza.

Yeni sezonda ülkemizi FIBA Eurochallenge Cup'ta temsil edecek olan Trabzonspor Medical Park, yerli rotasyonuna önemli bir takviye daha gerçekleştirerek, deneyimli forvet Alper Saruhan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..

32 yaşındaki ve 2.00 boyundaki tecrübeli forvet, TBL kariyerinde daha önce; Tekelspor, Oyak Renault, Pınar Karşıyaka ve Türk Telekom formaları da giymişti. Geride bıraktığımız sezonda kaptan olarak görev yaptığı Uşak Sportif ile Beko Basketbol Ligi'nde 32 maça çıkan deneyimli oyuncu, ortalama 20 dakika sahada kaldığı sezonu da; 5.3 sayı, 1.8 ribaund ve 0.9 asist ortalamalarıyla kapatmıştı.

Bordo-Mavili ekibin başkanı Abiş Hopikoğlu, kulübün sitesine yapmış olduğu açıklamada, önemli bir ismin kadroya dahil edildiğini belirterek; “Alper Saruhan kulübümüze hayırlı olsun. Önemli bir transfer gerçekleştirdik. Alper, takımımıza çok ciddi katkıda bulunacak. Yeni sezon için transferlerimizi büyük ölçüde tamamladık. Kadromuza 1 yerli oyuncu daha katarak transferi kapatacağız” dedi.
Alper Saruhan'dan Trabzonspor Medical Park'a 2 Yıllık İmza. Alper Saruhan'dan Trabzonspor Medical Park'a 2 Yıllık İmza. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 22:05 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.