Advertisement

Banvit, Can Maxim Mutaf'ı Renklerine Bağladı.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Banvit, yeni sezon öncesi ilk dış transfer hamlesini gerçekleştirdi ve son olarak Trabzonspor Medical Park forması giyen genç oyuncu Can Maxim Mutaf ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..

Yeni sezona Sırp coach Zoran Lukic yönetiminde girecek olan Banvit, transferdeki sessizliğini de bozdu. Ligde daha önce; Fenerbahçe Ülker, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Pınar Karşıyaka ve Trabzonspor Medical Park formaları giyen 23 yaşındaki ve 1.93 boyundaki Can Maxim Mutaf, kendisini 2 yıllığına Bandırma ekibine bağlayan sözleşmeye imza attı.

Geride bıraktığımız sezonda Trabzonspor Medical Park formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 27 maçta görev yapan genç oyuncu, bu maçlarda ortalama 17.2 dakika sahada kalarak; 6.6 sayı, 1.9 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları yakalamıştı. 

Öte yandan Banvit, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Aykon TED Ankara Kolejliler forması giyen Fenerbahçe Ülker oyuncusu Berkay Candan'ın transferi için girişimlerini ise sürdürüyor.
Banvit, Can Maxim Mutaf'ı Renklerine Bağladı. Banvit, Can Maxim Mutaf'ı Renklerine Bağladı. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.