Advertisement

Jason Boone, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Kerem Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ABD'li power forvet Jason Boone ile 1 yıllığına anlaştıklarını söyledi.

Jason Boone'nin üç sezondur Almanya'da Oliver Baskets Wuerzburg takımında forma giydiğini belirten Öten, "Boyalı alanda takımımızı güçlendirecek ve alternatifleri arttıracak bir oyuncu. Yeni transferimizin camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Oyun kurucu mevkine bir oyuncu daha almayı hedefliyoruz. Daha sonra bir transfer daha yaparak, sezon hazırlıklarına başlamak istiyoruz" dedi.

Öten, takımın 25 Ağustos-7 Eylül tarihlerinde Çanakkale'de kamp yapacağını, daha sonra Uşak, Ankara ve İstanbul'da düzenlenecek turnuvalara katılacağını dile getirdi.

4 ve 5 numaralı pozisyonlarda oynayabilen 29 yaşındaki ve 2.03 boyundaki Jason Gregory Boone, geride kalan sezonda s.Oliver Baskets formasıyla Beko Bundesliga'da 28 maçta görev yapmıştı. Oynadığı maçlarda ortalama 20 dakika sahada kalan deneyimli oyuncu, sezonu da; 8.4 sayı, 4.1 ribaund ve 1 asist ortalamalarıyla kapatmıştı.
Jason Boone, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde. Jason Boone, Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nde. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 16:40 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.