Advertisement

Royal Halı Gaziantep'ten Calloway Bombası

Beko Basketbol Ligi takımlarından Royal Halı Gaziantep, son olarak İspanya'nın Unicaja Malaga takımında forma giyen Earl Calloway ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp genel menajeri Boray Dai yaptığı açıklamada, yeni sezonda güçlü bir ekip oluşturmayı hedeflediklerini belirtti. Bu kapsamda ABD'li oyun kurucu Calloway ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade eden Dai, yeni transferlerinin başarılı olacağına inandığını kaydetti.

İki sezondur Unicaja Malaga forması giyen 31 yaşındaki ve 1.91 boyundaki Earl Calloway, Bulgaristan vatandaşlığı da alarak bu ülkenin milli takımında da görev yaptı. Geride kalan sezonda İspanya Ligi ACB'de 39 maçta forma giyen deneyimli guard, oynadığı bu maçlarda ortalama 16.7 dakika sahada kalarak; 6.2 sayı, 2 ribaund ve 2.1 asist ortalamaları yakalarken, 22 maçta forma giydiği Turkish Airlines Euroleague'de de ortalama 19 dakika sahada kalarak; 6.7 sayı, 2.1 ribaund ve 2.9 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Yeni sezona Jure Zdovc yönetiminde girecek olan Royal Halı Gaziantep, iç transferde; Erden Eryüz, Domen Lorbek, Oliver Stevic ve Can Uğur Öğüt ile sözleşme yenilerken, dış transferde ise; Paul Harris, Altan Erol ve Cory Higgins'i kadrosuna katmıştı.
Royal Halı Gaziantep'ten Calloway Bombası Royal Halı Gaziantep'ten Calloway Bombası Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:03 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.