Advertisement

Milli Takımdan Enes Kanter Açıklaması

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Bormio Kampı’ndaki çalışmaları devam ederken, takım doktoru Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, kamuoyuna ve basına yansıyan farklı haberler üzerine, Enes Kanter’in sağlık durumu ile ilgili açıklamalar yaptı.

Daha önce Kanter’in ameliyat olduğu hakkında bilgi sahibi olduklarını ifade eden Beyzadeoğlu, ameliyatı gerçekleştiren doktor ile bizzat görüşerek ameliyatla ilgili ayrıntıları öğrendiğini belirtti: “Daha önce oyuncunun ameliyat olduğu ile ilgili bilgimiz vardı. Ancak ameliyatın niteliği ile ilgili çok net bilgimiz yoktu. Sadece menajeri ve ailesinden, menisküs tamiri yapıldığını öğrenmiştik. Ancak elimize ulaşmış bir rapor yoktu. Menajerinden ameliyatı yapan doktorun ismini öğrendikten sonra, 25 Temmuz Cuma akşamı ameliyatı yapan doktorla bizzat telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Kendisinden Enes’in dizindeki kronik problemden kaynaklanan menisküs yırtığının 1 ay önce ameliyat edildiğini öğrendik. Ameliyatta bir tamir işleminin yapılmadığını, sadece dış menisküse hafif bir tıraşlama yapıldığını; bunun dışında diğer bir problemi olan ‘kuadriseps tendinit’ problemi için de enjeksiyon yapıldığı bilgisini aldım.”

Enes Kanter’in şu anda düz koşulara devam ettiğini söyleyen Beyzadeoğlu, genç oyuncunun yaklaşık olarak Ağustos’un ilk haftasında takıma katılabileceğini düşündüğünü ifade etti: “Edindiğimiz bilgilere göre şu anda Enes Chicago’da düz koşularını yapıyor ve fizyoterapistiyle birlikte çalışıyor. Bu konuda başantrenör Ergin Ataman’ı da bilgilendirdim. Kendisi de Enes’in durumundaki gelişmeden memnuniyetini ifade etti. Ameliyattan sonra geride kalan süreci de değerlendirirsek, Enes’in yaklaşık olarak Ağustos ayının ilk haftasında, halen bir üyesi olduğu A Milli Erkek Takım aday kadrosuna dönebileceğini düşünüyorum.”
Milli Takımdan Enes Kanter Açıklaması Milli Takımdan Enes Kanter Açıklaması Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:16 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.