Advertisement

Oliver Stevic, 1 Sezon Daha Royal Halı Gaziantep'te.

Royal Halı Gaziantep, geride kalan sezonda gösterdiği performansla dikkatleri çeken Sırp power forveti Oliver Stevic'in sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. 30 yaşındaki ve 2.04 boyundaki Stevic, geçtiğimiz sezon başında Polonya ekibi Stelmet Zielona Gora'dan transfer edilmişti..

FIBA Eurochallenge Cup'ta üçüncü olmayı başaran Royal Halı Gaziantep'in bu çıkışında önemli pay sahibi isimlerden olan Stevic, geride kalan sezonda Gaziantep ekibinin formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 30, FIBA Eurochallenge Cup'ta ise 15 maçta görev yaptı. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 24.9 dakika sahada kalan deneyimli power forvet, sezonu da; 10.4 sayı, 7.5 ribaund ve 1.1 asist ortalamalarıyla tamamlarken, FIBA Eurochallenge Cup'ta ise oynadığı maçlarda ortalama 23.7 dakika sahada kalarak; 9.3 sayı, 7.6 ribaund ve 1 asist ortalaması tutturmuştu.

Basketbola FMP Zeleznik altyapısında başlayan 30 yaşındaki ve 2.04 boyundaki Stević, daha sonra sırasıyla; Borac Čačak, Koper, Śląsk Wrocław, Anwil Wloclawek, Kızılyıldız, EWE Baskets Oldenburg, Gescrap Bilbao, Novipiu Casale ve Stelmet Zielona Gora formaları da giydi. 
Oliver Stevic, 1 Sezon Daha Royal Halı Gaziantep'te. Oliver Stevic, 1 Sezon Daha Royal Halı Gaziantep'te. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:13 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.