Advertisement

Ceyhun Altay, Pınar Karşıyaka'da.

Transfer çalışmalarını sürdüren Pınar Karşıyaka, son olarak Aliağa Petkim forması giyen deneyimli forvet Ceyhun Altay ile 1 yıllık anlaşma sağladı..

Efes altyapısından yetişen ve daha sonra uzun süre Darüşşafaka forması giyen 28 yaşındaki ve 1.96 boyundaki Ceyhun Altay, 2002-2008 yılları arasında Daçka kadrosunda yer aldıktan sonra 2008-2010 arasında Aliağa Petkim'de görev yapmış, 2010-2013 arası üç sezonda ise Türk Telekom forması giymişti. 

Geride bıraktığımız sezonda bir hayli sıkıntılı bir dönem geçiren Aliağa Petkim'in ayakta kalan yegâne isimlerinden biri olan Ceyhun Altay, İzmir ekibi ile Beko Basketbol Ligi'nde 29 maçta görev yapmıştı. Oynadığı maçlarda ortalama 29 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu, sezonu da; 10.8 sayı, 3.2 ribaund ve 1.4 asist ortalamaları ile tamamladı.

Yeni sezonda da Ufuk Sarıca yönetiminde olacak olan Kaf Kaf, dış transferde daha önce; DJ Strawberry, Kenny Gabriel ve Şafak Edge ile anlaşma sağlamıştı. Ermal Kuqo transferinden vazgeçen İzmir ekibi, Panathinaikos ile anlaşan Esteban Batista'nın yerine bir yabancı pivot arayışlarını ise sürdürüyor.
Ceyhun Altay, Pınar Karşıyaka'da. Ceyhun Altay, Pınar Karşıyaka'da. Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:55 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.