Advertisement

Uşak Sportif'ten Fells Hamlesi

Yeni sezonda ülkemizi FIBA Eurochallenge Cup'ta temsil edecek olan Uşak Sportif, kadrosuna bir takviye daha gerçekleştirdi ve ABD'li skorer guard Courtney Fells ile önümüzdeki sezon için anlaşma sağladı..

NC State mezunu olan 28 yaşındaki ve 1.96 boyundaki Courtney Fells, Avrupa kariyerinde daha önce; AEL Limassol, Keravnos, Hapoel Gilboa Galil ve Hapoel Jerusalem formaları giymişti. Geçtiğimiz sezon NBA D-League ekiplerinden Austin Toros forması giyen Fells, buradaki sezonu da; 18.2 sayı, 4.8 ribaund, 3 asist ve 1.8 top çalma ortalamalarıyla tamamladıktan sonra Nisan ayında Venezuela ekibi Bucaneros de La Guaira ile anlaşma sağlamıştı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan NBA Summer League'de New Orleans Pelicans forması giyen atletik forvet, burada oynadığı 5 maçta ortalama 22.4 dakika sahada kalarak; 15 sayı, 2.6 ribaund ve 1 top çalma ortalamaları tutturmuş, ayrıca; 13/27 üçlük atış isabeti kaydetmişti. Courtney Fells, Los Angeles Lakers ile oynanan maçta 23 dakika sahada kalmasına rağmen 9/13 saha içi isabetiyle 25 sayı üreterek, takımının 90-73'lük galibiyetinde de başrol oynamıştı.
Uşak Sportif'ten Fells Hamlesi Uşak Sportif'ten Fells Hamlesi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.