Advertisement

TED Ankara Kolejliler'e Tanıdık İsimler

Transfer çalışmalarına hız veren Beko Basketbol Ligi ekiplerinden TED Ankara Kolejliler, son iki sezondur kadrosunda yer alan Sırp power forvet Vanja Plisnić ile 1 yıllık sözleşme yeniledi. Öte yandan Basketfaul'ün haberine göre başkent ekibi, dış transferde ise sezonu Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde tamamlayan Makedon pivot Predrag Samardžiski ile de büyük ölçüde anlaşma sağladı..

34 yaşındaki ve 2.07 boyundaki tecrübeli power forvet Vanja Plisnić, iki sezon önce İtalyan ekibi Dinamo Sassari'den başkent ekibine gelmişti. Geride kalan sezonda özellikle takımının ULEB Eurocup'ta yakaladığı çıkışta büyük pay sahibi isimlerden olan Plisnić, Beko Basketbol Ligi'nde 30 maçta, ULEB Eurocup'ta ise 19 maçta forma giymişti. Ligde oynadığı maçlarda ortalama 17.4 dakika sahada kalan deneyimli forvet, sezonu da; 9.4 sayı, 3.8 ribaund ve 1.3 asist ortalamalarıyla kapatırken, ULEB Eurocup'ta ise ortalama 25.2 dakika sahada kalarak; 12.3 sayı, 5.2 ribaund ve 1.7 asist ortalamaları yakaladı.

2010-2011 sezonunda Olin Edirne, geçtiğimiz sezon ise Mersin Büyükşehir Belediyesi forması giyen Makedon milli pivot Predrag Samardžiski ise 28 yaşında ve 2.14 boyunda. Geride kalan sezonda lige veda eden Mersin ekibinin formasıyla Beko Basketbol Ligi'nde 27 maçta görev yapan deneyimli pivot, oynadığı bu maçlarda ortalama 24 dakika sahada kalarak; 8.2 sayı, 7.7 ribaund ve 1.9 asist ortalamaları yakalamıştı.
TED Ankara Kolejliler'e Tanıdık İsimler TED Ankara Kolejliler'e Tanıdık İsimler Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:10 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.