Advertisement

Kaf Kaf'tan Strawberry Hamlesi

Yeni sezonda ülkemizi ULEB Eurocup'ta temsil edecek olan Pınar Karşıyaka, dış transferde NBA patentli şutör guard DJ Strawberry'i renklerine bağladı. 29 yaşındaki ve 1.96 boyundaki combo-guard, geride bıraktığımız sezona Fransız ekibi Pau-Orthez'de başlamış, ardından kısa bir süre de Porto Riko ekibi Piratas de Quebradillas forması giymişti.

Maryland mezunu olan Darryl Eugene Strawberry, 2007 NBA Draftında Phoenix Suns tarafından 2. tur 59. sıradan seçilmişti. 2007-2008 sezonunda Suns formasıyla NBA'de 34 maça çıkan deneyimli guard, daha sonra Avrupa'da; Fortitudo Bologna, Lietuvos Rytas, Hapoel Migdal Jerusalem ve Cibona Zagreb formaları da giydi. Geride kalan sezonda Pau-Orthez formasıyla Fransa Ligi'nde 16 maça çıkan skorer oyuncu, ortalama 32.6 dakika sahada kalarak; 15.4 sayı, 3.8 ribaund ve 3 asist ortalamaları yakalarken, Porto Riko'da Piratas de Quebradillas formasıyla çıktığı 3 maçta ise ortalama 33.7 dakika sahada kalarak; 10.3 sayı, 4.7 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları tutturdu.

İç transferde Bobby Dixon ve Mutlu Demir ile sözleşme yenileyen Kaf Kaf, Barış Hersek'e yaptığı teklife ise hâlen yanıt bekliyor. Kaf Kaf'ın kadroda tutmak istediği Can Altıntığ'ın ise yeni sezonda büyük ihtimalle Fenerbahçe Ülker forması giymesi bekleniyor.
Kaf Kaf'tan Strawberry Hamlesi Kaf Kaf'tan Strawberry Hamlesi Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 19:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.