Advertisement

Benjamin Eze ve David Hawkins Beşiktaş'ta Gibi

Haber taze. Twitter'da Kubilay Keçeli paylaştı. Yerel ve yabancı basında günler öncesinden dolanan bir haberdi zaten.

Uzun yıllar Siena forması giyen Eze geçen sezonu Rusya'da geçirmişti. 30 yaşındaki oyuncu Khimki formasıyla ligde 6 sayı - 4-8 ribaund; Euroleague'de 8,1 sayı - 4,1 ribaund ortalamalar yakaladı. Hücum gücü pek kuvvetli olmasa da savunmada iyi işler yapabilen Eze 2.08 boyunda. Eze sezon içerisinde AJ Milano'ya geri dönmüştü.

Beşiktaş'ın anlaştığı iddia edilen diğer isim ise David Hawkins. AJ Milano'da gerek ligde gerekse Euroleague'de çok iyi maçlar çıkarttı geçen sezon. Anlam veremediğim bir şekilde sağlam bir Euroleague takımıyla anlaşmadı ve hala boşta. Kesinlikle Euroleague seviyesinin oyuncusu olmasına rağmen Beşiktaş eğer onu getirebilirse iyi bir iş yapmış olacak. 1982 doğumlu, 1,95 boyundaki Hawkins şutör guard pozisyonunda oynuyor. Avrupa'daki tüm kariyerini İtalya'da sürdüren Hawkins Euroleague'de 10 maçta 13 sayı - 2,7 ribaund; ligde 38 maçta 13,6 sayı - 3,9 ribaund - 2,8 asist ortalamaları yakaladı. Oyuncunun 2006 yılında İtalyan Kupası en değerli oyuncu ödülü de bulunuyor.
Benjamin Eze ve David Hawkins Beşiktaş'ta Gibi Benjamin Eze ve David Hawkins Beşiktaş'ta Gibi Reviewed by Adsız on 18:53 Rating: 5

1 yorum:

Adsız dedi ki...

yarın başka takımlarla anlaşırlar

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.