Advertisement

Raduljica Partizan'da

Anadolu Efes'in genç pivotu Miroslav Raduljica, gelecek sezon, ülkesi Sırbistan'ın güçlü ekiplerinden Partizan'ın formasını giyecek. Geçtiğimiz sezon Efes'e 5 yıllık imza atan Radujlica, geçirdiği ciddi sakatlık sebebiyle sezonun büyük bölümünde basketboldan uzak kalmış, ardından da Alman ekibi Alba Berlin'e kiralık gitmişti..

Bu transfer döneminin en hareketli takımlarından olan Partizan, Karadağlı Nikola Pekovic'in ardından Miroslav Raduljica'yı da kadrosuna katarak önemli hamlelerine devam etti. Anadolu Efes'in; Esteban Batista, Stanko Barac, Ermal Kurtoğlu, Dusko Savanovic, Ersan İlyasova ve Gökhan Şirin hamlelerinden sonra Raduljica'nın bir takıma yine kiralık olarak gönderilmesi uzun süredir bekleniyordu..

23 yaşındaki ve 2.13 boyundaki Raduljica, FMP Zeleznik takımı ile yakaladığı çıkışın ardından Avrupa Basketbolunun gelecek vaad eden en önemli pivotları arasında gösteriliyordu. Fakat geçtiğimiz sezon öncesi yaşadığı sakatlık sebebiyle Efes Pilsen forması ile kendisinden beklenen çıkışı yapamayan genç pivotun, doğru sistem ve doğru takım diyebileceğimiz Partizan'da, özellikle de Pekovic gibi yetenekli ve tecrübeli bir oyuncu ile geçireceği sezonun ardından Anadolu Efes'e dönüşü çok daha faydalı olacaktır her iki taraf adına da..
Raduljica Partizan'da Raduljica Partizan'da Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 23:42 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.