Advertisement

Ankara Arena'ya 2 Ev Sahibi Daha

Ülkemizde düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası öncesi inşaa edilen, ilk olarak Ankara Arena ismini alan fakat sonradan Ankara Spor Salonu olarak değiştirilen ismi ile geçtiğimiz sezon beklenenin aksine ligde basketbol maçlarına ev sahipliği yapmayan salon için önümüzdeki sezon bir hayli hareketli geçecek..

Daha önce; TB2L ekiplerinden Genç Telekom ve Başkent Gençlik maçlarını bu salonda oynama kararı almış, ayrıca Oyak Renault'un ligden çekilmesinin ardından TB2L'e alınan Maliye Milli Piyango da aynı şekilde karar vermişti. Son olarak ise başkentin Beko Basketbol Ligi'ndeki iki temsilcisi Türk Telekom ve Hacettepe Üniversitesi, önümüzdeki sezon maçlarını Ankara Spor Salonu'nda oynama kararı aldı..

11.300 seyirci kapasiteli Ankara Spor Salonu, hem konumu itibariyle hem de modern tasarımı ile başkentli basketbolseverler için güzel bir fırsat oldu. Bir dönem, Aski Spor Salonu ile denenen basketbol maçlarını büyük bir salonda oynama hamlesi pek işe yaramamış ve yıllardır Ankara'da basketbol maçları kapasite olarak pek yeterli görünmeyen Atatürk Spor Salonu'nda oynanmıştı. Tabi bu salon bile son yıllardaki taraftar profili nedeniyle pek dolmuyordu ama umarız ki Ankara Spor Salonu bu açıdan farklı bir yapıya sahip olur..
Ankara Arena'ya 2 Ev Sahibi Daha Ankara Arena'ya 2 Ev Sahibi Daha Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:24 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.