Advertisement

Ön Elemede Program Belli Oldu

Turkish Airlines Euro League ön eleme turundaki temsilcilerimiz; Galatasaray ve Banvitspor'un maç programları belli oldu.

Ön eleme maçlarını Litvanya'nın başkenti Vilnius’daki Siemens Arena’da maçlarını oynayacak olan Galatasaray, 30 Eylül Cuma günü TSİ 18:00’da Yunan ekibi PAOK BC ile karşılaşacak. Temsilcimiz bu maçı kazanması dhalinde 1 Ekim Cumartesi günü Fransız ekipleri Asvel Basket ile BCM Gravelines maçının galibiyle karşı karşıya gelecek..

Temsilcimiz, bu turdaki rakibini de geride bırakırsa, finalde; Lietuvas Rytas-Buducnost ve Cibona Zagreb-Cholet Basket maçlarının galiplerinin aralarında yapacağı maçtan gelecek takımla karşılaşacak. Temsilcimizin adını Turkish Airlines Euro League'e yazdıracağı final maçı ise 2 Ekim Pazar günü oynanacak..

Eleme turu maçlarını Belçika’nın Charleroi kentinde oynayacak olan diğer temsilcimiz Banvit ise 30 Eylül Cuma günü TSİ 21:45’te Çek Cumhuriyeti ekibi CEZ Nymburk ile karşılaşacak. Bandırma ekibi bu maçı kazanması durumunda; Belgacom Spirou Basket ile BC Donetsk karşılaşmasının galibiyle finale yükselmek için oynayacak..

Temsilcimiz, finale yükselmesi durumunda ise; Alba Berlin – VEF Riga ve Belgacom Spirou Basket – BC Donetsk galiplerinin yarı finaldeki randevusunda galip gelecek takım ile 2 Ekim Pazar günü Euro League vizesi için oynayacak...
Ön Elemede Program Belli Oldu Ön Elemede Program Belli Oldu Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:18 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.