Advertisement

Anadolu Efes, Sezonu Açtı

Bu sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle dikkatleri çeken Anadolu Efes, sezon açılışını yaparak antrenmanlara başladı. Anadolu Efes'in ilk antrenmanına milli takımlarda bulunan ve sakatlığı süren oyuncular katılmadı..

Anadolu Efes, milli takımlarda bulunan; Kerem Tunçeri, Doğuş Balbay, Sinan Güler, Cenk Akyol, Ersan İlyasova, Vlado Ilievski, Dusko Savanovic, Stanko Barac ve sakatlığı bulunan Kerem Gönlüm’den yoksun olarak çalışmalarına başlarken; antrenmanda lacivert beyazlıların pilot takımı Pertevniyal’in genç oyuncuları da yer aldı.

Bugün ilk kez Anadolu Efes ile çalışmalara başlayan yeni transferler Sasha Vujacic ve Tarence Kinsey ise şık hareketleri ile dikkatleri üzerine çektiler. Hazırlık çalışmalarının ilk sekiz gününü İstanbul'da yapacağı antrenmanlarla sürdüreceği açıklanan Lacivert-Beyazlılar, 30 Ağustos Salı günü İtalya'nın Bormio kentine giderek çalışmalarına burada devam edecek..

Bormio'da Ukrayna’nın Azovmash Mariupol, İtalya’nın Montepaschi Siena ve Sondrio’da İtalyan Bennet Cantu ile karşılaşacak olan Anadolu Efes, 8 Eylül Perşembe günü Türkiye'ye dönerek çalışmalarını sürdürecek..
Anadolu Efes, Sezonu Açtı Anadolu Efes, Sezonu Açtı Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 20:33 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.