Advertisement

Adem Ören Yeniden Beşiktaş'ta

Günün önemli detaylarından biriydi tecrübeli oyuncu Adem Ören'in yeniden Beşiktaş'a dönmesi. Bugün yapılan kurban kesimi ile yeni sezonun açılışını yapan Beşiktaş'ta iki gündür antrenmanlara da çıkıyormuş Adem Ören..

Önceki iki sezon da Siyah-Beyazlıların kadrosunda yer alan ve geçtiğimiz sezonu ise Türk Telekom'da geçiren 32 yaşındaki ve 2.07 boyundaki tecrübeli pivot, uzun rotasyonunda yer alacak yerli oyunculardan biri daha oldu Ersin Dağlı ve Barış Hersek ile birlikte. Tabi Serkan Özver ve Akın Bergansa gibi gençleri de unutmamak lazım uzun rotasyonu için..

Artık kadrosuna 4 ve 5 numaralarda görev yapabilecek iki yabancı takviyesi yapacak olan Beşiktaş'ın, bu transferlerden sonra artık kadrosu da şekillenecek. Coach Ergin Ataman'ın transfer için çalışmaları sürüyor. Deneyimli pivot Will McDonald'ın istediği ücretin fazla olması, Sırp power forvet Zoran Erceg'in ise Olympiakos'taki yüksek kontratı nedeniyle gündemde olan bu iki oyuncunun transferi artık zor görünüyormuş. Muhtemelen İtalya-İspanya civarlarında oynamış oyunculara yöneleceklerdir yine, bekleyip görelim artık gelişmeleri..
Adem Ören Yeniden Beşiktaş'ta Adem Ören Yeniden Beşiktaş'ta Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 21:50 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.