Advertisement

Görkem, Olin Edirne'de

Transfer çalışmalarını sürdüren ekiplerden olan Olin Edirne, genç oyuncu Görkem Sönmez ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı..

Olin Edirne'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

Edirne’ye gelerek takımla birlikte antrenmanlara başlayan Görkem Sönmez 28.02.1990 doğumlu ve Efes Pilsen alt yapısında yetişti. 2000-2008 yılları arasında Efes Pilsen alt yapılarında ve Pertevniyal’de forma giyen genç oyuncu yıldız ve genç milli takımlarda da yer aldı.

Sönmez 2008 yılında Amerika Birleşik Devletlerine gitti. St.Mary’s Ryken High Scholl’da okumaya hak kazanarak 2008-2009 sezonunda bu okulun basketbol takımında yer aldı.

2009-2011 yıllarında Radford Üniversity forması ile NCAA’de oynayan genç oyuncu geçtiğimiz sezon takımında 29 maçta ortalama 23,2 dakika süre alırken 8,5 sayı, 2,5 ribaunt ve 1.0 asist ortalamalarını tutturdu. 1.95 boyundaki genç oyuncu 2 ve 3 numaralı pozisyonlarda oynuyor.

Bu arada Görkem Sönmez’in transferiyle ilgili bir açıklama yapan Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy; “Görkem gelecek vaad eden ve transfer listemizde olan bir oyuncuydu. Bize katkı sağlayacağını ve kendisinin de kulübümüzde geçireceği süre içinde basketbolunu daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum. Genç kadromuzla önümüzdeki sezon da Beko Basketbol Ligi’nde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi..
Görkem, Olin Edirne'de Görkem, Olin Edirne'de Reviewed by Ferhat Yeşiltaş on 17:38 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.