Advertisement

Trabzon Levance Fields'ın Peşinde (Özel Haber)

MixBasket özel haberidir, kaynak gösterilmeden kullanılamaz. - Tolga Öngören'in takıma gelmesiyle transferlerini ardı ardına açıklayan Trabzonspor, yabancı guard olarak Levance Fields'i transfer etmek istiyor. 1987 doğumlu genç oyuncu 2006-2009 yılları arasında Pittsburg takımında 9,5 sayı - 4-9 asist - 4 ribaund ortalamalarıyla oynadıktan sonra geçen sezon ilk kez Avrupa deneyimi yaşadı ve Rusya'da Spartak St. Petersburg ve Samara formaları giydi.

1.78 boyundaki Fields, 2009'da Orlando Magic ile NBA Yaz Ligi'nde şansını denemiş ancak NBA kapısından içeri girememişti.

Fields için yapılan yorumlara gelecek olursak, boyunun kısa olması nedeniyle hızlı, top hakimiyeti yüksek ve saha görüşü kuvvetli. Zaten kolejinde, kolej tarihinin en çok asist yapan oyuncularından biri olarak yazılmış. Sayı istatistikleri tatminkar olmasa bile David Holston'ın yaptığı gibi, skorerleri iyi besleyebilir belki de.

Aşağıda oyuncunun 2008-2009 sezonuna ait derlenmiş güzel asistleri ve sayıları var. İyi bir oyuncu bence.
Trabzon Levance Fields'ın Peşinde (Özel Haber) Trabzon Levance Fields'ın Peşinde (Özel Haber) Reviewed by Adsız on 00:48 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Soru-Cevap-Bilgi

Blogger tarafından desteklenmektedir.